Netcastle - Network creation and promotion of castles
sqenel
Video
Projekti

Featured Kerkira

Kerkira

KËSHTJELLA E RE

39.625408, 19.916973
Pas rrethimit të dytë të Korfuzit prej turqve (1571), venetikasi filluan të zgjeronin veprat për mbrojtjen e qytetit dhe jashtë Kalasë së Vjetër. Fortifikimi i ri ishte Kalaja e Re, në perëndim të qytetit, e…

Search For Listings

Homeshare on facebookShare on TwitterShare on LinkedinShare on Google+
Adriatic-Route for Thematic Tourism